Jubilarissen 2022

Gepost op March 31, 2022

BLADEL – Op maandag 21 maart werden tijdens de jaarvergadering van EHBO-vereniging Bladel enkele leden vanwege hun jubileum in het zonnetje gezet. Waar we vorig jaar ons 65-jarig verenigingsjubileum niet zoals gepland konden vieren, stonden de coronamaatregelen het nu wel toe om bijeen te komen en deze leden (alsnog) op een voetstuk te plaatsen.

 

Hoewel natuurlijk elke vereniging vrijwilligers kent, heeft onze verenging hierin een speciaal karakter. Al onze leden zijn namelijk tegelijkertijd vrijwilligers die zich inzetten voor andere verenigingen en initiatieven. Alle jubilarissen hebben in de jaren dat ze actief zijn voor onze vereniging met hun inzet, kennis en kunde talloze evenementen in met name Bladel en Netersel mede mogelijk gemaakt.

 

Suzan van Herk, Mariëlle van Gompel, Johan Heesterbeek en Jos Hoezen vierden hun 15-jarig jubileum. Waar Mariëlle en Johan naast hun inzet op evenementen ook onderdeel zijn van het bestuur van de vereniging, is Jos op zijn plaats al geruime tijd actief als LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers) voor de vereniging.

 

Hetty de Leeuw, Gerard Panken en Kees van Rooij vierden hun 25-jarig jubileum en Greet van Gompel is daarnaast al 35 jaar verbonden aan de vereniging. Alle vier zijn ze, ook na 25 jaar, nog volop actief voor de vereniging. Kees, oud-voorzitter, is daarnaast ook lid van het bestuur van de vereniging en Greet is in al jaren actief als verbandmeester voor de vereniging.

 

Harrie Baselmans, Kees Wouters en Lia van Heeswijk zijn al 40 jaar lid van de vereniging en zetten zich nog steeds met ziel en zaligheid in voor verschillende evenementen. Lia is daarnaast al jaren actief als LOTUS en heeft net als Jos een belangrijk aandeel in onze maandelijkse oefenavonden.

 

Tot slot werden ook twee ereleden in het zonnetje gezet. Zo vierde Corry Coppens haar 55-jarig jubileum en Harrie Kraayvanger zijn 65-jarig jubileum. Beide hebben een lange staat van dienst binnen de vereniging en hebben, ondanks dat ze nu op de achtergrond betrokken zijn, in de jaren heel wat vrijwillige uren gedraaid. Corry is daarnaast zelfs ruim 40 jaar secretaris van de vereniging geweest.

 

Trots is het juiste woord om te geven aan het gevoel dat binnen de vereniging leeft voor deze en alle andere leden van onze vereniging die zich belangeloos inzetten voor anderen. Zeker in een tijd waarin jezelf belangeloos inzetten voor een ander, niet altijd meer vanzelfsprekend lijkt te zijn.

 

Chris Kraaijvanger

voorzitter-penningmeester EHBO-vereniging Bladel