Veilig en Gezond

Veiligheidsmarkt in Gemeentehuis Bladel

Veilig en Gezond

EHBO-Vereniging Bladel vierde in november 2015 haar 60-jarig bestaan. Daarom hebben wij op 17 oktober "Veilig en Gezond" georganiseerd: een informatiemarkt met stands en diverse demonstraties. Het thema van het evenement was "Veilig en Gezond in en om eigen huis".

 

Wij willen nogmaals de organisatie, alle deelnemers, sponsoren, bezoekers, iedereen die achter de schermen heeft meegewerkt en natuurlijk niet te vergeten onze gastheer: Gemeente Bladel hartelijk danken.

 

"Veilig en Gezond" is een mooie dag geweest en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. We denken dan ook dat het evenement voor herhaling vatbaar is. Daarom blijft de Facebook pagina Veilig en Gezond gewoon bestaan. Hierop zullen berichten geplaatst worden die specifiek met veiligheid en gezondheid te maken hebben. Blijf ons dus volgen!

 

Ook is dag het informatieboekje "Veilig en Gezond" uitgedeeld. Hierin staat informatie die door de deelnemers zelf is geschreven. Handig om te bewaren; er staan diverse telefoonnummers, emailadressen en websites in.

Klik op de link om de brochure "Veilig en Gezond 2015" te downloaden.

Dank aan onze sponsoren

Zonder sponsoring kunnen wij een dergelijk evenement niet regelen.

Onze dank gaat met name uit naar onze hoofdsponsor:

Van Ham Tenten & Podia B.V.